top of page

ARDENNEN

Vakantiewoning huren in de Ardennen - Vielsalm

Wilt u genieten van de natuur, boswandelingen of een ruige mountainbike route volgen? Dan is het tijd om een weekend naar de Belgische Ardennen te komen.

Het staat er vol met luxe villa's, chalets, bungalows, landelijke huisjes, authentieke kastelen en vakantieaccommodaties die te huren zijn voor een weekend of om er een week tijdens de zomervakantie door te brengen. Wat is dan de troef van vakantiewoning 'la Borne' zult u zich afvragen.

Ten eerste staat het vakantiehuis aan de bosrand en is er vanuit de grote leefkeuken een prachtig uitzicht over het bos en de weilanden. De ruime tuin rondom de woning staat garant voor speelplezier voor kinderen en volwassenen. Er is een trapveldje, trampoline en speelhuisje aanwezig voor onze kleine gasten en voor de volwassenen is er een petanque baan, een kampvuur plaats en een gezellig ingericht BBQ huisje. 

Daarnaast staat het vakantiehuis zelf garant voor warmte, gezelligheid en alle ruimte om elkaar niet in de weg te lopen. Dus of u nu met de familie, vrienden of als koppels met kinderen op vakantie bent..er is voor iedereen een eigen plekje in de gezellig woning. 

Voorts is de grote 'plus' van 'la Borne' dat het zich heel centraal in de Hoge Ardennen bevindt.

In directe omgeving liggen Vielsalm, St.Vith, Malmedy en Stavelot en gaat u er een dagje uit van maken dan zijn Durbuy, La Roche of Bastogne niet over te slaan. 

Door haar unieke ligging niet ver van Nederland, Duitsland en Luxemburg behoort een dagtrip naar Maastricht, Monschau, Trier of stad Luxemburg ook zeker tot de geliefde uitstapjes onder onze gasten.

Wij durven te zeggen dat 'la Borne' dus de ideale vakantiebestemming is in het hart van de Belgische Ardennen. Perfect voor natuurliefhebbers, mountainbiking, een wandeling door het bos en in een sfeervolle omgeving een aangename tijd doorbrengen met familie, vrienden of collega's. Go out and create new memories! 

bottom of page